svdaenfifrdeitnoplrues
Menu

Till havs och nya utmaningar med X Shore

xshoreVi är mycket glada för att fått X Shore som ny kund. För företaget X Shore Monterar vi set av 3 styr - och reglerboxar som är viktiga för båtens funktionalitet. Kunden uppskattar vårt samarbete som kännetackans av hög flexibilitet och kvalitet.

X Shore är en svensk tillverkare av elbåtar som tillverkar helelektriska båtanbud. Företaget grundades 1996 av den svenska entreprenören Konrad Bergström och har sina rötter med huvudkontor i Stockholm, Sverige.

För mer information, besök gärna deras hemsida på >> https://www.xshore.com/

Rowaco AB ny spännande kund

rowaco.seSedan hösten 2020 har vi fått förtroendet att till Rowaco AB i Linköping montera och testa två kundunika plåtar med komponenter och kablage vi gör också installation på deras slutprodukt. Ett mycket uppskattat samarbete inom vår kärnverksamhet.

Rowaco är ett privatägt aktiebolag inriktat på utveckling och forskning inom industrin samt inom universitet och högskolor. De erbjuder produkter, rådgivning och service. Deras arbetsområden är inom vakuumteknik, beläggning, gasanalys, gashantering, mikroskopi och provberedning, spektroskopi och ytanalys samt kryoteknik.

Besök gärna deras hemsida >> www.rowaco.se för mer information om deras verksamhet.

Ny medabetare hos Novael

robert laggVi hälsar Robert Lagg välkommen till "gänget". Robert började i November 2020 inom vår produktionsavdelning och förstärker våra resurser för att alltid kunna leverera med effektivitet och kvalitet.

Novael AB - Årets Företagare i Åtvidaberg

arets foretagare atvidaberg"Som ordförande i Företagarna har jag årets roligaste uppdrag att utföra, att få överraska Årets Företagare 2020. Michael Kuisma som äger Novael Production AB har vunnit i Åtvidaberg. Så det blev en mycket trevlig fm med tårta, träffa Michael och hela hans personalgrupp, rundtur på företaget. Vi från Företagarnas håll är stolta över er verksamhet och säger stort grattis till dig Michael."

Annie Wårhem, Ordförande för Företagarna i Åtvidaberg.

Nu expanderar vi våra produktionsytor ytterligare

Novael expanderar ytterligareNu expanderar vi våra produktionsytor ytterligare. Fr.o.m 1:e oktober har vi uttökat våra montage-/produktionsytor med 100 kvm. IBR Konceptet (Industrigallerian Örsätter) gör att vi enkelt har möjligheten att anpassa våra ytor för att möta en ökande efterfrågan. 2019 var ett bra år för Novael AB, nu satsar vi på ett ännu bättre 2020. Ett stort tack till alla anställda, leverantörer och kunder.

Långsiktigt samarbete med Logimark AB

Logimark ABLogimark AB anlitar Novael AB för skåpsbyggnation samt installation i kundspecifika märkutrustningar som konstrueras och monteras på Logimarks anläggning i Linköping.

Samarbetet bygger på en ömsesidig tillit mellan företagen, som utvecklats positivt under flera år. Vi är tacksamma för det fortsatta förtroendet och ser med tillförsikt på framtiden.

 

 

 

Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter. De är även totalleverantörer av auto-id och programvara och kan dessutom ta totalansvar för funktionaliteten och systemlösningarna som de levererar.

Besök gärna deras hemsida på: https://act-logimark.se/

Välkommen till Novael

Johanna PerssonVi hälsar Johanna Persson välkommen till oss på Novael AB. Johanna har en tillsvidareanställning hos oss och arbetar huvudsakligen med kabelmontage och testning av dessa. Vi hoppas att den positiva utvecklingen av företaget ger oss fler framtida möjligheter att anställa duktiga och motiverade personer i företaget.

Apparatskåp och elmontering och åt WoodEye AB

WoodeyeVi på Novael AB tycker att det är mycket spännande att få möjligheten att hjälpa ett innovativt företag som WoodEye AB med det vi är duktiga på, nämligen apparatskåp och elmontering. Ett högteknologisk system som WoodEye ställer höga krav på såväl komponenter som noggranhet i monteringsarbetet.

Novael har konstruktion och produktion av apparatskåp och elskåp som sin specialitet. Personalen har lång erfarenhet av schemaläsning och montering av apparatskåp som följer ett standardiserat och väl dokumenterat flöde vilket säkerställer en mycket hög och jämn kvalitet. Läs mer om vår kontruktion av apparatskåp och montering <<

(Bilden visar ex. på monteringsarbete i vår monteringshall. Klicka på bilden för större visning.)

WoodEye AB är en världsledande leverantör av system för kvalitetsstyrning och processkontroll med fokus på vidareförädlande träindustri. Företaget är världskända för sin innovativa träscanner. En Woodeye scanner inspekterar och mäter alla typer av defekter i trä och tillförsäkrar enhetlig kvalité, med minimal spill, i extremt höga hastigheter.

Vill ni veta mer om WoodEye, besök gärna deras hemsida www.woodeye.com <<

ISO Certifiering

Besökare

Idag 22

Igår 24

Denna vecka 158

Denna månad 158

Alla 62124

Logga in