svdaenfifrdeitnoplrues
Menu

Referenser

Länk Eldon Installation AB

Fredrik Anderö”Novael har en bred kompetens som väl matchar vår och gör att vi kan samarbeta som partners och även få hjälp med värdefulla tips och förbättringar. Vi uppskattar deras goda service och tillmötesgående. Vi tycker de är noggranna, håller god kvalitet och är pålitliga. Vi använder Novael för montage av laddstolpar när vi har produktionstoppar och inte hinner med allt i vår egen produktion. Med det tryck vi upplever nu och ser framöver tror vi volymerna kommer att öka.”

Fredrik Anderö
Säljansvarig, Region Östergötland/Småland,
Eldon Installation AB

Länk All-Print i Linköping AB

aldin.becirovic”Vi har ett aktivt samarbete med Novael som vi uppskattar mycket. De hjälper oss bland annat att hitta bra och prisvärda komponentleverantörer så vi kan sänka kostnader med bibehållen kvalitet. Vi får även väldigt god uppbackning vid våra viktiga kvalitetstester. Novael är en pålitlig leverantör med mycket hög service.”

Aldin Becirovics
Konstruktionschef,
All-Print i Linköping AB

Länk WoodEye AB

”Novael är en leverantör och partner som är noggranna och kunniga och som verkligen vill att vi skall bli nöjda. De är vår resurs vid elkonstruktion och framtagandet av nya produkter och med en kombination av en utmärkt leveransprecision och prisvärda produkter ser vi fram emot att fortsatt, långsiktigt samarbete!”

Anders Reyier
Aftermarket Sales Manager,
WoodEye AB

Länk Scanfil Åtvidaberg AB

”Vi ser en stor fördel i framför allt närheten till Novael, och den möjlighet det innebär att få support i samband med uppstart och test av enheter där elskåp från Novael ingår. Vi upplever att vi får en snabb respons och flexibilitet.”

Ulf Karlsson
Program Manager,

Scanfil Åtvidaberg AB

ISO Certifiering

Besökare

Idag 1

Igår 28

Denna vecka 55

Denna månad 517

Alla 39592

Logga in